Vechtsport RSS

Dagelijks het laatste vechtsport nieuws voor jou verzameld!

Cody Gakpo uitgeroepen tot beste speler van het jaar

Cody Gakpo is door Voetbal International uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie van het afgelopen seizoen. De aanvaller van PSV kreeg gemiddeld een 7,02. Hij wist in de laatste weken de koppositie over te nemen van Noussair Mazraoui en stond deze vervolgens niet meer af. In de top tien van het klassement staan ook […]

The post Cody Gakpo uitgeroepen tot beste speler van het jaar appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cody Gakpo uitgeroepen tot beste speler van het jaar

Cody Gakpo is door Voetbal International uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie van het afgelopen seizoen. De aanvaller van PSV kreeg gemiddeld een 7,02. Hij wist in de laatste weken de koppositie over te nemen van Noussair Mazraoui en stond deze vervolgens niet meer af. In de top tien van het klassement staan ook […]

The post Cody Gakpo uitgeroepen tot beste speler van het jaar appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *