Vechtsport RSS

Dagelijks het laatste vechtsport nieuws voor jou verzameld!

‘Christian Eriksen tekent contract bij Brentford’

Christian Eriksen keert hoogstwaarschijnlijk terug in de Premier League. Hij staat namelijk op het punt om een contract te tekenen bij Brentford. Volgens De Telegraaf waren in totaal drie Eredivisie-clubs in hem geïnteresseerd, maar namen worden niet genoemd. Eriksen heeft ook een optie in de Bundesliga. De krant schrijft dat het gesprek tussen PSV en […]

The post ‘Christian Eriksen tekent contract bij Brentford’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Christian Eriksen tekent contract bij Brentford’

Christian Eriksen keert hoogstwaarschijnlijk terug in de Premier League. Hij staat namelijk op het punt om een contract te tekenen bij Brentford. Volgens De Telegraaf waren in totaal drie Eredivisie-clubs in hem geïnteresseerd, maar namen worden niet genoemd. Eriksen heeft ook een optie in de Bundesliga. De krant schrijft dat het gesprek tussen PSV en […]

The post ‘Christian Eriksen tekent contract bij Brentford’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *