Vechten op z’n middeleeuws – Panorama

Vechten op z'n middeleeuws  Panorama

Mannen die in compleet middeleeuws harnas andere mannen in mootjes hakken met zwaarden en bijlen. Ze heten the Lions of Steel en timmeren aardig aan ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vechten op z’n middeleeuws – Panorama

Vechten op z'n middeleeuws  Panorama

Mannen die in compleet middeleeuws harnas andere mannen in mootjes hakken met zwaarden en bijlen. Ze heten the Lions of Steel en timmeren aardig aan ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!