Rematch Badr en Rico? GLORY komt met ‘3e aanwijzing’ – Sportnieuws.nl

Rematch Badr en Rico? GLORY komt met '3e aanwijzing'  Sportnieuws.nl

Het is nog niet officieel bekend gemaakt, maar GLORY lijkt ons warm te maken voor een rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Woensdag twitterde de ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Rematch Badr en Rico? GLORY komt met ‘3e aanwijzing’ – Sportnieuws.nl

Rematch Badr en Rico? GLORY komt met '3e aanwijzing'  Sportnieuws.nl

Het is nog niet officieel bekend gemaakt, maar GLORY lijkt ons warm te maken voor een rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Woensdag twitterde de ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!