Documentaire over Bredase MMA-vechter Pieter Buist in première – BredaVandaag.nl

Documentaire over Bredase MMA-vechter Pieter Buist in première  BredaVandaag.nl

BREDA - Het levensverhaal van Bredanaar Pieter Buist is verre van gewoon. De atleet, succesvol in de vechtsport MMA, bewandelde een alternatief levenspad.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Documentaire over Bredase MMA-vechter Pieter Buist in première – BredaVandaag.nl

Documentaire over Bredase MMA-vechter Pieter Buist in première  BredaVandaag.nl

BREDA - Het levensverhaal van Bredanaar Pieter Buist is verre van gewoon. De atleet, succesvol in de vechtsport MMA, bewandelde een alternatief levenspad.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!