Nederlanders om in de gaten te houden: acteur (30) Max Croes – Nieuws.nl

Nederlanders om in de gaten te houden: acteur (30) Max Croes  Nieuws.nl

Na een studie rechten en communicatie en vervolgens een master in informatiewetenschap dacht Max Croes: wat ga ik nu doen? Wat zou de leukste baan ooit ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Nederlanders om in de gaten te houden: acteur (30) Max Croes – Nieuws.nl

Nederlanders om in de gaten te houden: acteur (30) Max Croes  Nieuws.nl

Na een studie rechten en communicatie en vervolgens een master in informatiewetenschap dacht Max Croes: wat ga ik nu doen? Wat zou de leukste baan ooit ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!