Vechtsport RSS

Dagelijks het laatste vechtsport nieuws voor jou verzameld!

Yeah! Nieky Holzken gaat weer kickboksen 🥊 – Sportnieuws.nl


Sportnieuws.nl

Yeah! Nieky Holzken gaat weer kickboksen 🥊
Sportnieuws.nl
Nieky Holzken keert terug naar het kickboksen. The Natural heeft bij De Ochtendshow Met Giel op Radio Veronica aangekondigd dat hij een contract bij ONE Championship gaat tekenen. “Ik ga deze week een heel groot contract tekenen, de grootste van ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Yeah! Nieky Holzken gaat weer kickboksen 🥊 – Sportnieuws.nl


Sportnieuws.nl

Yeah! Nieky Holzken gaat weer kickboksen 🥊
Sportnieuws.nl
Nieky Holzken keert terug naar het kickboksen. The Natural heeft bij De Ochtendshow Met Giel op Radio Veronica aangekondigd dat hij een contract bij ONE Championship gaat tekenen. “Ik ga deze week een heel groot contract tekenen, de grootste van ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.