Topmodel Kim Feenstra kickbokst zelf ook: ‘Mij wil je niet tegenkomen als ik … – Sportnieuws.nl


Sportnieuws.nl

Topmodel Kim Feenstra kickbokst zelf ook: 'Mij wil je niet tegenkomen als ik ...
Sportnieuws.nl
In de aanloop naar het gevecht van Rico Verhoeven in Amsterdam sprak Sportnieuws.nl met meerdere bekende Nederlanders die op het event zijn afgekomen. Model Kim Feenstra benadrukt dat ze van de sport houdt. Ze doet het graag. "Maar ik kan ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Topmodel Kim Feenstra kickbokst zelf ook: ‘Mij wil je niet tegenkomen als ik … – Sportnieuws.nl


Sportnieuws.nl

Topmodel Kim Feenstra kickbokst zelf ook: 'Mij wil je niet tegenkomen als ik ...
Sportnieuws.nl
In de aanloop naar het gevecht van Rico Verhoeven in Amsterdam sprak Sportnieuws.nl met meerdere bekende Nederlanders die op het event zijn afgekomen. Model Kim Feenstra benadrukt dat ze van de sport houdt. Ze doet het graag. "Maar ik kan ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!