Bekijk hoe David Veldstra uit Scharsterbrug zich kleedt als middeleeuwse strijder – Leeuwarder Courant


Leeuwarder Courant

Bekijk hoe David Veldstra uit Scharsterbrug zich kleedt als middeleeuwse strijder
Leeuwarder Courant
Drie leden van de Middeleeuwse Vechtsport Vereniging Ascia uit Heerenveen zijn dinsdagavond met koffers vol harnassen en zwaarden naar Italiƫ vertrokken om daar deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Historical Medieval Battle. David Veldstra (32 ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Bekijk hoe David Veldstra uit Scharsterbrug zich kleedt als middeleeuwse strijder – Leeuwarder Courant


Leeuwarder Courant

Bekijk hoe David Veldstra uit Scharsterbrug zich kleedt als middeleeuwse strijder
Leeuwarder Courant
Drie leden van de Middeleeuwse Vechtsport Vereniging Ascia uit Heerenveen zijn dinsdagavond met koffers vol harnassen en zwaarden naar Italiƫ vertrokken om daar deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Historical Medieval Battle. David Veldstra (32 ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!